SZEMÉLYI EDZŐK

Szeretnél rendszeresen mozogni, de nem tudod, hol kezdd? Útmutatásra vágynál, hogy milyen gyakorlatok kellenek céljaid eléréséhez? Régóta foglalkozol a testeddel, de még nem érted el a kívánt eredményt?

Ha megvan a konkrét célod, személyi edzőinkkel és kellő elszántsággal megvalósíthatod azt!

Edzőink a személyes konzultációt követően a leghatékonyabb edzéstervet dolgozzák ki számodra, figyelembe véve a fizikai állapotod, életritmusod és időbeosztásod.

Edzőink sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden vendégünk megtalálja a céljai eléréséhez legjobb és számára legszimpatikusabb trénert. Ha súlyzós, esetleg funkcionális edzésre, jógára, fitness versenyfelkészítésre vagy akár úszásoktatásra keresel edzőt, nálunk megtalálod.

Gabriella

"Egy éve járok a Bliss&Body-ba személyi edzésre Kardon Edithez. Az edzések változatosak: a gépek mellett TRX, fitball, gumikötél, kettlebell, saját testsúlyos gyakorlatok színesítik az alkalmakat. Nagyon fontosnak tartom, hogy Edit nagyon odafigyel arra, hogy a gyakorlatokat maximális pontossággal végezzem, egyrészt a hatékonyság miatt, másrészt viszont azért, hogy a sérüléseket elkerüljük. A terem nagyon családias, a személyzet nagyon kedves."

Bori

"Edit nagyon kedves és segítőkész. Bármilyen kérdéssel vagy kéréssel bizalommal lehet hozzá fordulni. Nagy hangsúlyt fektet a feladatok pontos és szabályos kivitelezésére, ami szerintem nagyon fontos, ahhoz hogy elkerüljük a sérüléseket és a megfelelő eredményt érjük el."

Személyi edző

VÉGZETTSÉGEK

Személyi edző    |    BodyART oktató    |    Pilates oktató

TRX Trainer     |    TRX Rehabilitációs Trainer    |    Strike Zone Class oktató

Body-Balls Trainer    |    EMS Trainer    |    Gymstick Muscle Trainer

Életmódtanácsadó     |    Wellness Trainer    |    Aerobic edző

Step trainer    |    Gerinctréner    |    XCO Trainer    |    Flexi-bar Trainer

Zsigmond Király Főiskola- Andragógia alap és mester szak

BEMUTATKOZÁS

Több évig versenyszerűen táncoltam. A tánc mellett gimnazistaként aerobicozni kezdtem el. E mozgásforma annyira megragadott, hogy először a hobbim lett, majd később hivatásomnak választottam. A mai napig próbálom tudásomat bővíteni a fitness területén, így rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, hogy vendégem számára mindig tudjak újat nyújtani. Közel 6 éves edzői tapasztalattal a hátam mögött, segítek a hozzám eljövő vendégeknek a testi és lelki fittséget átadni. Edzéseimen ügyelek a gyakorlatok helyes és precíz végrehajtására. Fontos számomra a jó hangulat, valamint az, hogy szeresd, amit csinálsz. A legnagyobb öröm, ha vendégeim elérik a kitűzött céljaikat.

ELÉRHETŐSÉGEK

Amennyiben bármilyen kérdésed felmerülne vagy időpontot szeretnél egyeztetni, keresd bátran Editet!

Telefonszám

+36 30 437 7593

E-mail cím

kardonedit@gmail.com

NYITVATARTÁS

Hétköznap: 06:30-22:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 08:00-20:00

 

 

CÍM

1066 Budapest, Ó utca 43-49.

 

 

TELEFONSZÁM

+36 1 269 0668

 

KÖVESS MINKET!

ELFOGADJUK:

Newsletter

Share This