EDZŐTEREM

ERŐSÍTŐ RÉSZLEG

A súlyzós és a géppel végzett gyakorlatok növelik az izmaid méretét és minőségét, hosszú távon erősítik az immunrendszert, valamint formálják a tested. Könnyen megtalálod a számodra megfelelő gépeket és eszközöket, legyél teljesen kezdő, vagy régóta, rendszeresen edző vendég. Kardió részlegünkön többek között futópadok, ellipszisgépek, taposógépek közül választhatsz, illetve a teremben megtalálhatók még fekvenyomó padok, húzódzkodó keretek, hátgépek, kábeles tornyok, lábgépek is. Kézisúlyzóinkból 2 kg-tól egészen 50 kg-ig válogathattok, és hogy változatosabbá tudd tenni az edzéseid, edzőhevederek, gumiszalagok, SMR henger, és más kiegészítők is a rendelkezésetekre állnak.

KARDIÓ RÉSZLEG

A kardió edzések előnye, hogy erősítik a szíved, növelik a tüdőkapacitásod, csökkentik a stresszt, elősegítik a jó alvást, nem utolsó sorban pedig nagymértékben hozzájárulnak a súlycsökkenéshez. Legyen szó futásról, bicikliről, taposásról, vagy úszásról, nálunk megtalálod a lehetőséget mindegyikre. Kardió részlegünkön futópadok, taposók, ellipszis gépek, evezőgép vár téged. Bármilyen módon is kardiózz, jótékony hatásait rövid időn belül érezni fogod!

FUNKCIONÁLIS RÉSZ

A funkcionális edzések során a teljes test megmozgatása a cél, így fejleszted az állóképességed, erősítesz és mobilizálsz egyaránt. A gyakorlatsorokat különböző eszközök használatával teheted még hatékonyabbá, ilyen a koordinációs létra, a gumiszalag, a bosu, a kettlebell, a fitball vagy a TRX. Termünk funkcionális részlegén megtalálható még több féle medicinlabda, bokasúly, SMR henger is, melyekkel tovább színesíthető az edzéseid.

KÜLÖNTEREM

A termet az emeleten találod, mely elsősorban a csoportos óráknak, rekreációs tréningeknek, továbbá a privát környezetre vágyó vendégeink személyi edzéseinek nyújt tökéletes helyszínt. A nagyobb mozgástér lehetőséget biztosít saját testsúlyos edzésekre (köredzés, TRX, kettlebell), ahol az izomzatod mellett az állóképességed is fejlesztheted. Ezen kívül itt érhetitek el jógaóráinkat is. Az edzés során a terem egyik oldalára felszerelt tükrökben folyamatosan ellenőrizheted az adott mozgássor helyességét, melyet természetesen az edzőink is figyelemmel kísérnek a sérülések elkerülése miatt.

Ha rendelkezel egy csoporttal, de hiányzik a megfelelő helyszín az edzésekhez, lehetőséged van a terem kibérlésére, melyről bővebb tájékoztatást itt* olvashatsz.

NYITVATARTÁS

Hétköznap: 06:30-22:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 08:00-20:00

 

 

CÍM

1066 Budapest, Ó utca 43-49.

 

 

TELEFONSZÁM

+36 1 269 0668

 

KÖVESS MINKET!

ELFOGADJUK:

Newsletter

Share This