EDZŐTEREM

ERŐSÍTŐ RÉSZLEG

Az erősítő gyakorlatok növelik az izmaid, erősítik a csontjaid, valamint formálják a tested. Könnyen találhatsz számodra megfelelő gépeket és eszközöket úgy is, ha teljesen kezdőként vagy már régóta rendszeresen edző vendégként érkezel hozzánk. A részlegen fekvenyomó padok, húzódzkodó keretek, hátgépek, kábeles tornyok, lábgépek, 2 kg-tól egészen 40 kg-ig terjedő kézi súlyzószettek tehetik változatossá gyakorlatsoraid.

KARDIÓ RÉSZLEG

A kardió edzések előnye, hogy erősítik a szíved és a tüdőd, csökkentik a vérnyomásod, energizáló hatásuknak köszönhetően fittebbé válhatsz, nem utolsó sorban pedig nagymértékben hozzájárulnak a súlycsökkenéshez. A futópad, a bicikli, a taposógép, valamint az elliptikus trénerek elsődlegesen a fenék- és combizmaid mozgatják meg, míg az evezőpadon végzett gyakorlatok az egész testedre hatással vannak. Bármilyen módon is kardiózz, jótékony hatásait rövid időn belül érezni fogod!

FUNKCIONÁLIS RÉSZ

A funkcionális edzések során a teljes test megmozgatása a cél, így fejleszted az állóképességed, erősítesz és mobilizálsz egyaránt. A gyakorlatsorokat különböző eszközökkel teheted még hatékonyabbá, ilyen a koordinációs létra, a funkcionális kerék, a gumiszalag, a bosu labda, a kettlebell, a fitball vagy az amerikai haditengerészet által kifejlesztett TRX. További erősítő gyakorlatokat végezhetsz a majomlétrán vagy a gumikötéllel, valamint gyakorolhatod a jobb horgot és a balegyenest a boxzsákon, a lényeg, hogy megtaláld a számodra megfelelő mozgásformát!

KÜLÖNTEREM

A termet az emeleten találod, mely elsősorban a csoportos óráknak, rekreációs tréningeknek, továbbá a privát környezetre vágyó vendégeink személyi edzéseinek nyújt tökéletes helyszínt. A nagyobb mozgástér lehetőséget biztosít a saját testsúlyos edzésekre – Köredzés, TRX – ahol az izomzatod mellett az állóképességed is fejlesztheted. Az edzés során a terem egyik oldalára felszerelt tükrökben folyamatosan ellenőrizheted az adott mozgássor helyességét, melyet természetesen az edzőink is figyelemmel kísérnek a sérülések elkerülése végett.

Ha rendelkezel egy csoporttal, de hiányzik a megfelelő helyszín az edzésekhez, lehetőséged van a terem kibérlésére, melyről bővebb tájékoztatást itt* olvashatsz.

NYITVATARTÁS

Hétköznap: 06:30-22:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 08:00-20:00

 

 

CÍM

1066 Budapest, Ó utca 43-49.

 

 

TELEFONSZÁM

+36 1 269 0668

 

KÖVESS MINKET!

ELFOGADJUK:

Newsletter

Share This