EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

TEREMBÉRLÉS

Egy jó helyszín elengedhetetlen része egy sikeres rendezvény lebonyolításának, forgatásnak vagy akár kisebb konferenciák szervezésének. Ha edzőként esetleg nincs fix helyed, csoportos órákra is kibérelheted a termet. 120 m2 egybefüggő, modern, légkondicionált helyiség, mely fele arányban parkettás és szőnyeges. A terem természetes megvilágítású, egyik oldalán faltól falig tükrökkel. A különterem előnye, hogy könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel – az Oktogon csak 3 perc séta – ha autóval érkezel, úgy a terem mellett található őrzött, fedett mélygarázsban parkolhatsz.

Minden esemény egyedi, ezért arra kérünk, hogy a következő email címen érdeklődj a terembérlési lehetőségről: recepcio.blissandbody@gmail.com, illetve röviden írd meg, milyen rendezvényről és hány főről lenne szó.

TESTÖSSZETÉTEL MÉRÉS

A rendszeres edzés elengedhetetlen része, hogy ismerd a testösszetételed. A mérés során információkat kapsz a testzsír-százalékodról, az izomtömegedről, a szervezeted vízmennyiségéről és arról, hogy mennyi kalóriára van szüksége a testednek egy nap. Ezeknek az értékei nemtől és kortól függően eltérőek lehetnek, így a számok megértésében és azok elemzésében a szakembereink segítenek neked. A mérés tanácsadással egybekötött, így arra a kérdésre is választ kapsz, hogy az optimális szinthez vagy a te célod eléréséhez, milyen edzéstervre, étrendre lenne szükséged. A testösszetétel mérés időtartama körülbelül 30 perc.

PARKOLÓ

A fitneszterem központi helyen van a belvárosban, tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. Azonban, ha még is autóval érkeznél, spórold meg a parkolási időt és hagyd az autód a fitnesztermünk melletti mélygarázsban.

BICIKLIBÉRLÉS

Áttekernél a Lánchídon vagy fel a Citadellára? Megnéznéd a Budai Várat vagy a Parlamentet? Pattanj biciklire és tekerd körbe Budapest nevezetességeit. Bérlés előtt tervezd meg előre túraterved és ennek alapján határozd meg a hosszát 3 óra 2.000 Ft, 5 óra 3.000 Ft vagy 12 óra 4.000 Ft.
Fitnesz bérlettel 30 % kedvezményt biztosítunk a biciklibérlésre.

* Bérlésnél 10.000 Ft kaució letéte szükséges (kivétel a Bliss Hotel vendégei számára).
* Mivel késés esetén mások programját is elronthatod, így minden pluszban megkezdett óráért 1000 Ft-os késedelmi kamatot számolunk fel.

NYITVATARTÁS

Hétköznap: 06:30-22:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 08:00-20:00

 

 

CÍM

1066 Budapest, Ó utca 43-49.

 

 

TELEFONSZÁM

+36 1 269 0668

 

KÖVESS MINKET!

ELFOGADJUK:

Newsletter

Share This