EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

TEREMBÉRLÉS

Egy jó helyszín elengedhetetlen része egy sikeres rendezvény lebonyolításának, vagy akár kisebb workshopok szervezésének. Ha edzőként esetleg nincs fix helyed, csoportos órákra is kibérelheted a termet. 120 m2 egybefüggő, modern, légkondicionált helyiség, mely fele arányban parkettás és szőnyeges. A terem természetes megvilágítású, egyik oldalán tükrökkel felszerelve. Ha nem a különtermünk érdekel, lehetőség van a wellness részleg kibérlésére is, legyen szó akár privát wellnessről, akár forgatásról. A helyszín előnye, hogy könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel – az Oktogon csak 3 perc séta – ha autóval érkezel, úgy a terem mellett található őrzött, fedett mélygarázsban parkolhatsz.

Minden esemény egyedi, ezért arra kérünk, hogy a következő email címen érdeklődj a terembérlési lehetőségről: recepcio.blissandbody@gmail.com, illetve röviden írd meg, milyen rendezvényről és hány főről lenne szó.

EDZÉSTERV ÉS ÉTREND

Edzőink a legkülönbözőbb módon tudják segíteni céljaid elérését, hiszen megtalálható köztük többek között erőnléti edző, fitness versenyző, funkcionális trainer, és jógaoktató is. A jó edzésterv és a jó étrend nagyban megkönnyítheti a munkád és hatékonyabbá teheti azt, így időt spórolsz.

A személyre szabott edzésterv és étrend lehetővé teszi számodra, hogy elkerüld a különböző diéták tesztelgetését, vagy a megfelelő edzésterv hosszas felkutatását az interneten. Tudjuk, nehéz eligazodni ezek között, ezért nagy segítség tud lenni egy szakértő, aki megadja az irányt.

PARKOLÓ

A fitneszterem központi helyen, a belvárosban, az Oktogonhoz közel található, ezért tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. Azonban, ha autóval érkeznél, spórold meg a parkolóhely keresést és hagyd az autód a fitnesztermünk alatti mélygarázsban. Az épület alatt található teremgarázs 3 szintes, így elegendő helyet biztosít vendégeinknek.

PROTEIN BÁR

Várunk sok szeretettel proteinbárunkban, legyél akár edzés után, vagy csak feltöltenéd szervezeted a tiszta tápanyagokkal. Proteinbárunkban különböző fehérje shake-ek közül választhatsz, melyeket éppen aktuális kedved szerint dobhatsz fel zabbal, banánnal, tejjel, vagy akár mogyoróvajjal.

*Proteinbárunk előkészítés alatt van, megvalósulásáig a türelmeteket kérjük.

NYITVATARTÁS

Hétköznap: 06:30-22:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 08:00-20:00

 

 

CÍM

1066 Budapest, Ó utca 43-49.

 

 

TELEFONSZÁM

+36 1 269 0668

 

KÖVESS MINKET!

ELFOGADJUK:

Newsletter

Share This