SZOLGÁLTATÁSAINK

SZEMÉLYI EDZÉS

Összeállítjuk a személyre szabott edzésterved, testi adottságaidhoz és képességeidhez mérten. Válassz profi személyi edzőink közül, akik Veled együtt azon dolgoznak, hogy minél hamarabb elérd a kívánt eredményt. Termünkben megtalálod a legkülönbözőbb mozgásformákra szakosodott edzőket, legyen szó rehabilitációról, testépítésről, funkcionális edzésről, vagy jógáról. Különtermünkben pedig a pre- és postnatál trénereink segítenek várandós, vagy szülés után lévő anyukáknak, akik különös odafigyelést és szakértelmet igényelnek. Termünk különlegessége, hogy úszásoktatásra is jelentkezhetsz, akár már gyermekkortól.

CSOPORTOS ÓRÁK

Hozd ki magadból a maximumot csoportos óráinkon! Fejleszd az állóképességed, fokozd a terhelhetőséged és érezd a csoportos órák pozitív hatásait. Ha feltöltődésre vágysz és hajlékonyságra van szükséged, esetleg kipróbálnád különlegesebb jógaóra típusainkat, ezt szintén megteheted. Legyen szó köredzésről, vagy jógáról, a csoport húzóereje és szakavatott edzőink segítenek elérni a céljaid.

WELLNESS

Kikapcsolódásra, feltöltődésre vágysz? Kényeztesd a tested edzés után, vagy egy fárasztó nap végén wellness részlegünkön! Relaxálj a jacuzziban, frissülj fel és ússz egyet a medencében, a szaunában vagy a gőzfürdőben pedig engedd el a napi stresszt, majd élvezd ezek pozitív hatásait. Wellness részlegünk mellett masszázsszolgáltatásaink is elérhetőek, akár a sport utáni lazább izomzat, akár az ellazulás a célod.

 

700 

2 TEREM

WIFI

MASSZÁZS

PROTEIN BÁR

PARKOLÓ

NYITVATARTÁS

Hétköznap: 06:30-22:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 08:00-20:00

 

 

CÍM

1066 Budapest, Ó utca 43-49.

 

 

TELEFONSZÁM

+36 1 269 0668

 

KÖVESS MINKET!

ELFOGADJUK:

Newsletter

Share This