IDŐPONT: SZERDA 18:00-19:00, PÉNTEK 19:00-20:00

HELYSZÍN: KÜLÖNTEREM

E-MAIL CÍM: testrendszer@gmail.com

EMOCEAN YOGA MINT JÓGA STÍLUS 

Hogy micsoda? Ha a sup yoga meredek volt, akkor most kapaszkodj meg. Mert létezik a sup yogának egy „szárazföldi” változata, egy spéci deszkával, amihez nem kell Balaton vagy tenger, sőt még fürdőkád sem, csak lerakod a deszkádat a jóga termedben, nappalidban vagy akárhol, igen, még a Hősök terén is működik, és máris kezdhetsz egyensúlyozni.

 

A mozgás élménye hasonló, mint a sup yoga ám ezzel az eszközzel évszaktól függetlenül teljesen egyedivé varázsolhatod a gyakorlásodat, ráadásul bárhol, bármikor lehet űzni, és ha hibázol, nem leszel vizes tőle Az emocean yogán végzett gyakorlatok kiválóan fejlesztik az egyensúlyérzéket, a mélyizmokat, segítenek a pózokat pontosabban elsajátítani, oldják a stresszt, javítják a figyelmet, változatosak, jóga tudástól és hajlékonyságtól függetlenül bárki végezheti őket (sőt, még úszni sem kell tudni). Próbáld ki, hogy ha egy folyamatosan imbolygó deszkán is meg tudod teremteni a stabilitást, a mindennapjaid is sokkal stabilabbak lesznek.

OKTATÓ

Rubesch Linda

Habár én sosem voltam élsportoló vagy táncos, de a mozgás és a sport az egész életemet végig kísérte, kiséri a mai napig. Ezt azért tartom fontosnak az elején tisztázni, hogy tudd, én is pont úgy kezdtem a jógát, ahogyan a legtöbben: merev testtel, kételyekkel és a reménytelenek nyugalmával, hogy én ezt sosem fogom tudni megcsinálni. Ez az érzés már az első órán elmúlt. Talán pont azért volt olyan nagy hatással rám a jóga, mert nincs benne versengés, összehasonlítás, eredmény. Van benne viszont fejlődés, változás és nem lehet unalmas, mert egy póz sosincs kész, mindig lehet tökéletesíteni, fejleszteni, mélyíteni.
 

A jógával 2009-ben egy baleset kapcsán kerültem közelebbi kapcsolatba. A térdsérülésem miatt fel kellett hagynom minden addig általam űzött és szeretett sporttal. Teljesen „véletlenül” keveredtem el egy jógaórára, tele előítélettel, dühvel és a tudattal, hogy már sosem lesz teljesen egészséges a lábam. A nyitottság morzsáit sem éreztem magamban. Majd hirtelen arra a 90 percre megszűnt a térdfájdalmam és úgy mozogtam, mint a baleset előtt. Ez elég meggyőző volt számomra, és azonnal részévé vált a rendszeres gyakorlás az életemnek. Attól az órától kezdve folyamatosan tanulok és képezem magamat a jóga szerteágazó területén.

Oktatóként nem csak a különféle mozgásformákban tapasztaltakat ötvözöm a jóga tudományával, hanem az egyetemi képzésemben tanultakat is, hiszen a tanári végzettségem sokat segít abban, hogy még hatékonyabban és személyre szabottan tudjak foglalkozni Veled. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni és megfejteni a hozzájuk vezető legrövidebb utat, átsegíteni őket az általuk emelt akadályokon és látni őket megtapasztalni egy szabadabb, önfeledtebb, könnyedebb életet.

https://emoceanyoga.com/

NYITVATARTÁS

Hétköznap: 06:30-22:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 08:00-20:00

 

 

CÍM

1066 Budapest, Ó utca 43-49.

 

 

TELEFONSZÁM

+36 1 269 0668

 

KÖVESS MINKET!

ELFOGADJUK:

Newsletter

Share This