Sanyi

“Életemben nem emeltem ekkora súlyokat, pedig nem is ez volt a cél. Csak egy belvárosi helyet kerestem, ahol lehet úszni, mert egy balesetből épülgettem gyógytorna segítségével. Kiderült, hogy Tomi speciális köredzéseket tart, amivel megerősítheti a sérült területet. Most ott tartunk, hogy elkezdtünk izmot építeni, és annak ellenére, hogy fiatal koromban rendszeresen sportoltam, még soha nem éreztem magam ilyen fittnek és tényleg nem tudtam ekkora súlyokat szabályosan mozgatni. Köszönet érte!”

Bundy

“Már 1 éve járok Tomihoz edzésekre, és eddig sosem volt két egyforma edzésünk. Folyamatosan meglep új feladatokkal, személyre szabott programokat kapok minden alkalommal. Nehéz eset vagyok, de mindig sikerül kihoznia belőlem a maximumot. Nálam elérte a célját: megszerettem edzésre járni, és nagyon hiányzik a mozgás, ha valamiért kimarad egy-egy alkalom. Közvetlen, figyelmes, és ami a legfontosabb: hiteles.”

SZAKMAI VEZETŐ, SZEMÉLYI EDZŐ, CSOPORTOS ÓRAADÓ [KÖREDZÉS, TRX]

VÉGZETTSÉGEK

Személyi edző [National Training Center Ireland]

Vízimentő [RLSS Lifeguard Ireland]

Úszásoktató [Irish Water Safety]

Aqua Fitness trainer [Speedo Aqua Aerobics Ireland]

TRX oktató [Elite Fitness Ireland]

Spinning oktató [Elite Fitness Ireland]

Trigger Point Therapy Foam Roller trainer [Dublin, Ireland]

BEMUTATKOZÁS

Egész életemben fontos szerepet töltött be a sport. 4 éves koromtól fociztam, jégkorongoztam, teniszeztem és úsztam, egészen 21 éves koromig, amikor Dublinba, Írországba költöztem nyelvtanulás céljából. 8,5 éves kint tartózkodásom elején kezdtem el foglalkozni a testépítéssel, funkcionális edzéssel és a helyes, tudatos, egészséges táplálkozással. Külföldön végzett tanulmányaim után személyi edzőként, úszásoktatóként és vízimentőként dolgoztam. Személyi edzőként foglalkozom az átlag ülőmunkát végző emberektől kezdve egészen a sportolókig.

Célom, hogy megmutassam az embereknek az egészséghez vezető utat és bevezessem a mozgás örömét a hétköznapjaikba. Ha változtatni szeretnél magadon, legyen szó egy kis túlsúlyról, izmosodásról, valamilyen sérülés utáni felépülésről, vagy csupán fitten szeretnéd érezni magad, akkor ne gondolkozz túl sokat, várom jelentkezésed. Mert EGYÜTT mindent elérhetünk!

ELÉRHETŐSÉGEK

Amennyiben bármilyen kérdésed felmerülne vagy időpontot szeretnél egyeztetni, keresd bátran Tamást!

Telefonszám

+ 36 30 329 85 08

E-mail cím

[email protected]

NYITVATARTÁS

Hétköznap: 06:30-22:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 08:00-20:00

 

 

CÍM

1066 Budapest, Ó utca 43-49.

 

 

TELEFONSZÁM

+36 1 269 0668

 

KÖVESS MINKET!

ELFOGADJUK:

Newsletter

Share This