A FITNESZTEREM KORLÁTOZOTT MŰKÖDÉSE A PANDÉMIA ALATTA

  Korlátozott nyitvatartással várunk titeket 2020.05.11-től!

Hétköznap
6.30-11.30 és 16.00-21.00

Hétvégén
9.00-19.00

  2020. június 3-tól már helyben készült proteines italok, shakeket, valamint előre csomagolt termékeket és italokat is tudtok vásárolni.

  Kesztyű és maszk használata erősen ajánlott edzés közben, de nem kötelező.

  Annak érdekében, hogy megtartsuk az előírt 1,5 méteres távolságot, ezért egy időben a fitneszteremben tartózkodók létszámát 35 főre korlátozzuk.

  A korábban megvásárolt bérleteket természetesen fel tudjátok használni, ebben az esetben lemondtok azokról a szolgáltatásokról, amelyeket normál körülmények között igénybe tudtatok venni. Természetesen dönthettek úgy is, hogy a korábban megvásárolt bérleteket a teljes szolgáltatáskör meglétekor használjátok fel. Bármelyiket is válasszátok, kérlek nyilatkozzatok erről a recepciós kollégáknak.

  Azok a vendégeink, akik egyelőre még nem szeretnének visszatérni az első belépéséig továbbra is érvényes lesz a már korábban megvásárolt bérlete.

  A fitneszterem alatti parkolóház 8.00 és 17.00 óra között nyitvatart, így kizárólag ebben az időszakban tudtok ki-és behajtani. A parkolás díja 480 ft/óra.

  Sajnos nem minden szolgáltatásunkat tudjuk elindítani:

Szünetel a masszázs, valamint a wellness rész továbbra is zárva marad (tehát nem lesz lehetőségetek igénybe venni az úszómedencét, a szaunát, a gőzkabint és a jacuzzit), így az aquafitness órák is elmaradnak. Egyelőre a csoportos óráinkat sem tartjuk meg a fenti teremben, azonban személyi edzővel továbbra is használni tudjátok az emeleti termet.

  Az öltöző, a mosdó és a zuhanyzó a rendelkezésetekre áll, azonban ha tehetitek öltözzetek át otthon. Az edzéshez és a tusoláshoz kérlek hozzatok magatokkal saját törölközőt, a korlátozott nyitvatartás alatt ezt nem áll módunkban biztosítani.

  A fitneszterembe való belépés előtt kérlek, kötelező jeleggel használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket. A gépek használatát követően is fordítsatok kifejezett figyelmet a higiéniára. Vigyázzunk egymásra!

  A korlátozott nyitvatartás ideje alatt a helyszínen az alábbi jegytípusokat tudjátok megvásárolni, amelyek a megvásárlástól számított 30 napig lesznek felhasználhatóak.

napijegy: 1.650 Ft

5 alkalmas bérlet: 7.500 Ft

10 alkalmas bérlet: 13.500 Ft

Havi bérlet: 19.500 Ft

+ AYCM M, L, XL, XXL kártya

Ezeket a szabályokat az igényeiteknek és a járványhelyzet alakulásának megfelelően folyamatosan felülvizsgáljuk, és a változás esetén tájékoztatunk benneteket.

Köszönjük az együttműködéseteket!

a Bliss&Body csapata

Frissítve: 2020. június 9.

Share This